=)

Helgen har spenderats i Åsträsk. Sol, fiske, skoterkörning, massa god mat, skotersafari, trevligt sällskap, helvetesfärd på skoter, snälla barn, ännu mera sol...

 Underbart väder...

 Skoter

 Mat

 Trött Elliot

   

 Detta är en del av helvetesvägen upp till Vitberget i Kalvträsk... Kan bara säga att vägen dit kändes lång, men till slut kom vi upp efter diverse incidenter.
Pär fick slänga sig av skotern innan den tippade, fastkörning av flera skotrar... Vad har vi då lärt oss, Jo, man ska inte ge upp, tillsammans är vi starka, pulkan tippar inte bara för att skotern gör det. Beundrar maken som tog oss både upp och ner levandes =)
Väl uppe på berget fanns ett utkikstorn ca 40 m högt, där man kunde se hela vägen till Schtaan och lysena på Vitbergsbacken. Jag vågade inte klättra upp men Pär va upp å kikade. Det bjöds på mat och kaffe för de som ville det. Ungefär 20 skotrar tog sig upp, en upplevelse jag sent ska glömma. Fullkomligt livrädd utimellan i pulkan..
 Kanske om de va sommar och ljust ute jag skulle kunna tänka mig att gå upp, men man ska ner oxå...
Söndagen bjöd på mer sol och pappa fick sig en präktig gädda....

 Lika lång som Bettan =)
Pimpelfisket gav utdelning i form av småbröder, men Elliot hade turen och fick en fin storebror på spöet, rikitgt nöjd kille =)
Måndag: Vägning, halleluja efter helgens svullande så visade vågen -0.4 kg. Fantastiskt =)
Tisdag: Från soffkoma till löpning, en bedrift. Löpningen gick finemang, åbyn tur och retur och jag orkade hela vägen, hejja mig. Funderar på att fara en sväng igen ikväll eftersom det inte blev någon Core, Pär har varit å skruvat i skotern.
Idag har vi inte gjort så mycket, har haft träff persträff på jobbet, annars har vi haft en helt vanlig onsdag här hemma i det Helénska residentet =)
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0