=)

Helgen har spenderats i Åsträsk. Sol, fiske, skoterkörning, massa god mat, skotersafari, trevligt sällskap, helvetesfärd på skoter, snälla barn, ännu mera sol...

 Underbart väder...

 Skoter

 Mat

 Trött Elliot

   

 Detta är en del av helvetesvägen upp till Vitberget i Kalvträsk... Kan bara säga att vägen dit kändes lång, men till slut kom vi upp efter diverse incidenter.
Pär fick slänga sig av skotern innan den tippade, fastkörning av flera skotrar... Vad har vi då lärt oss, Jo, man ska inte ge upp, tillsammans är vi starka, pulkan tippar inte bara för att skotern gör det. Beundrar maken som tog oss både upp och ner levandes =)
Väl uppe på berget fanns ett utkikstorn ca 40 m högt, där man kunde se hela vägen till Schtaan och lysena på Vitbergsbacken. Jag vågade inte klättra upp men Pär va upp å kikade. Det bjöds på mat och kaffe för de som ville det. Ungefär 20 skotrar tog sig upp, en upplevelse jag sent ska glömma. Fullkomligt livrädd utimellan i pulkan..
 Kanske om de va sommar och ljust ute jag skulle kunna tänka mig att gå upp, men man ska ner oxå...
Söndagen bjöd på mer sol och pappa fick sig en präktig gädda....

 Lika lång som Bettan =)
Pimpelfisket gav utdelning i form av småbröder, men Elliot hade turen och fick en fin storebror på spöet, rikitgt nöjd kille =)
Måndag: Vägning, halleluja efter helgens svullande så visade vågen -0.4 kg. Fantastiskt =)
Tisdag: Från soffkoma till löpning, en bedrift. Löpningen gick finemang, åbyn tur och retur och jag orkade hela vägen, hejja mig. Funderar på att fara en sväng igen ikväll eftersom det inte blev någon Core, Pär har varit å skruvat i skotern.
Idag har vi inte gjort så mycket, har haft träff persträff på jobbet, annars har vi haft en helt vanlig onsdag här hemma i det Helénska residentet =)
Tjing!

bilder, som utlovat

       


  

 

Mammas Sessor ute i solen =)Mina nya "Vita springare" som ska ta mig många steg. Grymt sköna =)Å så en bild på Mosters lillSessa Sally, som redan har lärt sig att räcka ut tungan åt Moster Mia =)
Gullplutt!

Idag har det jobbats 7-16.15, sen he sig iväg till stan å följt pappa å handla inför helgen som ska spenderas i Åsträsk. Hoppas bara att Tyra blir frisk, hon har haft feber även idag =(

Har för första gången blivit stoppad av polisen idag! Shit säger jag bara. Visste ju att allt var i sin ordning men jag blev nervös ändå. Var nykter, hade bälte, körkort med mig, körde lovligt.. Men var ändå alldeles skakis när jag tog blåsmanicken. Blåste grönt så de vara bara att köra vidare. Fast samtidigt tycker jag att de e bra att de är ute å kollar. Bara de inte stoppar mig =) Poliserna fick då en fin dag ute i solen=)
Tjing!!


...........

Fredagen spenderades ute i det vackra vädret och premiärtur för tjejerna på skrillor. Tyra kämpade på riktigt bra. Tur ändå var nog att isen inte var så bra, mindre halkigt och mindre ont att ramla =)
Datorn vill inte riktigt samarbeta och lägga in bilder =( Får göra det en annan dag.
Helgen bestod av jobb, jobb och jobb, så de behöver ni inte ens få höra om..
Måndag så var det invägning för viktutmaningen så nu e de till att skärpa sig. Tycker att det är fantastiskt va alla tanter och farbröder på jobbet helt plötsligt ska bjuda på godis?! Men men bara att tacka nej!
Emma, Jack och lilla Sally kom och va hos oss på måndagen. Kul för tjejerna att ha nån att leka med och mysigt för mamman att snusa bebis =)
Sen har det varit jobb. Idag kom mina finfina skor som ska hjälpa mig med viktutmaningen. Blir så irri att jag nöter skor som en annan jehu, trampar ju så snett så dom nöts sönder fort men jag får väll njuta av mina nya så länge det går. Gick till och från Coren idag och skorna kändes riktigt bra, ingen skavsårvarning än =) Men när jag skulle gå hem så hade det visst bestämt sig för att snöa och blåsa, inte så lätt att se alla isfläckar under snön men jag kom mig hem helskinnad och på benen.
Lilla Tyra har åkt på feber så Pär har varit hemma idag och ska va hemma imorgon så får vi se hur det ser ut på fredag. Tanken är att vi ska åka till Åsträsk och köra skoter och fiska, peppar peppar! Just nu ligger hon och sover i soffan och pratar i sömn...
Ska nu njuta av min nya Allt i hemmet och en kaffekopp, å så tänkte jag försöka att göra en tidig kväll.

Uppdatering...

Hmm nu vart det en sånt där uppehåll i bloggen igen...
Vad har hänt sen sist då, tja inte så mycket livet går sin lilla gång i vanlig ordning med jobb, dagislämning/hämtning, matlagning, tvätt osv osv...
Har ju fyllt på min ålder med 1 år till. Gahh nästa år smäller det, hoppas bara att man inte åker på nån jäkla kris eller så... Fick av Älskade maken 2 finfina burkar från Saga Form med det älskade Retromönstret på =) Fick av Svärfares 2 jättefina järnkupor och pengar, av pappa fick jag pengar. Hade middag för tjejkompisarna på kvällen, fick även då finfina presenter bla Parfym, Änglavingar, kaffekoppar (även de från Saga Form), presentkort, vinglas, blommor och sist men inte att förglömma en rosa dosett... Undrar om jag egentligen fyllde 89... men den kommer ju väl till pass när jag måste äta min jäkla medicin =(. Så nu är jag 1 år äldre, mer erfaren, mer mogen och mer sofistikerad som det så fint stod i grattiskortet från käre far =)
Läste på Kamillas blogg att det var utmaning att gå ner 5 kg innan 1:a juni... Jag hakar på.... :-S
LCHF vet jag inte om det passar mig riktigt, blev som äcklad av att äta allt det där fettet, tror jag lämnar det och bara allmänt skärper mig. Mycket sallad till maten, mindre portioner. ENDAST lördagsgodis, mindre kvällsfika, välja gofika med omsorg och få tillfällen. Motion ska införas i schemat! Går ju på Core 2 ggr i veckan, eller ungefär 2 ggr, endel gånger måste jag ju tyvärr jobba! Men även promenader sa utföras! Så nu e det sagt å så ska det fasen bli!
Nog tjat om vikten för denna gång...
Just nu vet jag inte om lilla Tyra e sjuk, hon har somnat på kökssoffan?! Kan bero på att dessa små damer jag har har bestämt sig att stiga upp tidigt fastän vi e lediga, 05.30 e orimligt!!!! Orimligt även för mig, men kaffe e gott!!!
Ska nu hoppa in i duschen å fräscha till mig lite så jag slipper se ett Åkerspöke i spegeln =) Jobb väntar ikväll!
Tjingeling

RSS 2.0