Det är ingen vanlig dag, det är Mias födelsedag =)

Stort grattis till min kära syster som har fyllt hela 33 jordsnurr

Vi har varit där ock kalasat massa gott fika =) Tackartackar!

Har förövrigt provat nått jag aldrig gjort förr, farit till stan, ensam med 2 barn. Och tänka sig, det gick ju som en dans, gick t o m så bra att vi åt en lunch på Frasses! Haha, jag som hade målat F_N på väggen, nädå mina små söta änglar skötte sig riktigt fint, så de kan ju faktiskt bli någon fler gång =)

Tyra hade sovkompis i natt. Har väll gått ganska bra, tjejerna somnade sent och vaknade tidigt =( Inte alltid roligt att va Betty när storasyster har kompisar. Men idag på em kom Albin och då va de full lek för Bettan. Albin stannade på middag oxå. Så kul när grannbarnen leker så bra!

Annars e de som vanligt, denna jäkla hosta som jag skulle kunna betala för att bli av med biter sig fast och gör att jag inte får sova på nätterna, hostar till jag har kräkts (har hänt 3 ggr), inte kommer mig ut att springa de va den kondisen, tackar så mycket. Fast mest vill jag bara få sova en hel natt, Uppfattat hostan?! Jag stryper dig snart om du inte försvinner från min hals. Äter halstabletter så jag förmodligen kommer att skita ner mig, överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt... Ojojoj Nä nu får det baske mig va slutklagat, de e alltid nån som har det värre...
Jobbelijobb imorgon, köravslutning och junta, fullspäckat schema med andra ord!
Tjing!!!! 

jobbarhelgen e över för denna gång...

Då har jag hostat å snörvlat mig igenom denna jobbarhelg.. Har även hostat mig genom flera nätter på rad, börjar vara grymt less och grymt genomtrött... Trodde att jag skulle somna i jobbarbilen i morse, blev att köra på full kyla så jag vaknade till.. Darling, tog ut barnen så att jag fick sova en stund på timmarna, det gjorde susen med en powernap =) Tackelitack älskling!!!
De ha ju då som sagt inte hänt nå speciellt mycke i helgen....
Men det bästa av allt va ju att jag vann en tradera auktion =)
Trumvirvel, tada, hihihahaha...
Jag tyckte att dom här skorna va så grymt fina, blev helt förälskad i dom... Allt som allt så blev det 336 riksdaler, jag fattigare men ett par skor rikare.. Som om jag egentligen behöver ett till par... Men jag har ett bra försvar: Om man har flera par skor så hinner man aldrig nöta ut dom! Fiffigt va?!
Pumps- röd / vita, rockabilly
Nä nu blir det snart sängen, hoppas på en hostfri natt så att jag får sova. Mindre snor i näsan så att jag inte behöver sova med öppen mun å dreggla så förfärligt. Sist men inte minst att barnen tar en sovmorgon imorgon...
Tjingeling!

Alive and Kicking....

Hoj!
Jo jag lever... Grymt länge sen sist ids inte ta upp allt som har varit..
Det som hänger över mig mest är den här viktutmaningen som jag va så tuff å gick med på.. Tror nog att jag har förstått det fel... Visst va de så att den som har gått UPP 5 kilo innan 1 juni vinner?!?! Snälla säg att de va så... Visst? Visst?! VISST!! Nä jag kommer nog att förlora den... + 1 kilo ha jag lyckats med. Men jag får väll vara nöjd om jag lyckas gå ner det innan 1 juni...
Löpningen hade jag som kommit igång med men denna vecka har jag dragits med lite feber, halsont och hosta. Men ska fösöka få mig ut på en prommis ikväll om det inte ösregnar... Tråkväder har det varit hela veckan, men ni ska se att solen kommer att lysa i helgen, för jag jobbar ju.
Just nu e de bara jag och Bettan hemma, Tyra är på Minikören och sjunger =)
Nu ska det inte dröja lika länge tills nästa gång jag skriver (hoppas jag)

Mammas sötungar (Bettans tillgjorda leende =) )

RSS 2.0