Onsdag den 1 juni 2011

Det här var dagen då viktutmaningen tog slut... Tam tam tam + 0.5 kg. Fantastiskt duktigt jobbat av mig, verkligen... Kanske ska gå med i en till så att jag går upp ännu mer i vikt innan sommaren... Sorry kids, det blir ingen badstrand i sommar, nä det får bli en helkroppsdräkt på stranden i år... Blir ju billigt, behöver inte köpa en ny bikini iaf, grrr. Grymt besviken på mig själv!! Men, men ingen annan kan ju göra något åt det än jag, bara att ta mig i  kragen. Ryck upp mig, en spark i arslet, då kanske de funkar. Kilon, hekton eller kanske bara gram ska rulla, annars rulla jag fram snart!
Nåja...

I måndags fick jag vara i mitt himmelrike IKEA!!! Vi var 4 st från jobbet som åkte. Kl 06.00 var vi samlade i Tjärn för att börja färden mot en av årets höjdpunkter =) kl 10.10 anlände vi till ett soligt men blåsigt Happis och jag kan säga att jag var verkligen Happy. Kl 19.00 släkte de lamporna inne på paradiset, då stod vi i kassan. Kan säga att det var ingen snabb shopping, vi hann även besöka de andra butikerna oxå, synd bara att de är så få. Givetvis så blev det mer än 1 varv på IKEA. Härligt att vi alla verkade ha samma rutiner för IKEA shopping =) En lång dag (som gick alldeles för fort) i härligt, roligt, underhållande, galet sällskap. Jag gör gärna om det med Eskorttjänsten =) Kl. 00.00 bromsade den vita volvon in på gården och jag var hemma, trött men lycklig.

En mycket tråkig sak har oxå inträffat, mina finfina skor damp ner i brevlådan och de var för små!!!!!!! Givetvis hade hon mätat rätt och jag min dumma jävel tänkte inte på att skorna är ju smalare där fram, man har ju inte tårna längst fram på sånna skor.. Fan fan fan. Ska försöka att tränga ut dom, annars får de stå som prydnad på en hylla, för de var fasen betydligt finare än på bilden. =(

En bra sak är ju att det är cirkus 2.5 veckor kvar till SEMESTERN!!!!!!!! Helt ofattbart, men underbart =)
Så det är både bra och dåligt denna vecka.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0