Kräkmaraton

Igår kväll fick stackars Bettan magsjuka. Vi hade börjat se filmen och Bettan började gråta. När hon inte slutade gick Pär dit för att se om hon hade tappat alla tuttar och då hade hon kräkts fulla sig själv och fulla sängen, stackarn. Så det blev duschen för hennes del. Så här söt va hon efter duschen, lite frusen....

Sen blev det några fler kräkningar men vi hann till toaletten varje gång. Bettan sa -Vill inte spilla (spy)... Hon kunde inte ens dricka vatten, så vände det och kom upp igen. Lilla damen somnade tillslut 02.30. Sen har hon spytt 2 gånger på förmiddagen. Men hon har bara ätit lite blåbärsoppa och druckit lite cola idag. Hon ville ha välling ikväll och än så länge sover hon, lilla hjärtat. Har varit helt spak idag på eftermiddagen och har mest velat ligga i soffan och mysa. Ganska mysigt ändå för det är ju inte så ofta man får mysa med henne.
Nu väntar jag bara på fortsättningen om någon fler drattar dit =( Förhoppningsvis inte!! Men det verkar gå en jäkla magsjuka nu i byn. Så dagen har gått åt att tvätta och tvätta och tvätta. Men vad ska man göra?!
Blir att se sista Johan Falk filmen ikväll och hoppas att inte det blir kräkmaraton i repris!
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0