bilder...

Före:
 
Och Efter =)
Nu ska jag bara hitta mer grejer att pimpa...
Efter många om och men är bilderna inne på bloggen.. När jag skulle lägga in från paddan så blev det hela tiden så att äckelbilden på badkaret kom fram.. Är det verkligen så att de inte ska gå ladda in mer än 1 bild från paddan?! Nu har jag lagt in bilderna i datorn från paddan och då verkar det funka... Gahhh hatar sånt här! Nu är energin och humöret i botten, tror att sängen är det som fattas!
Tjing!

Morr

 
 
Det ville sig inte alls sist jag skulle blogga! tänkte att jag skulle prova från mobilen men de gick ju inte alls som tänkt, antingen var det fel på telefonen, uppkopplingen, bloggen eller så kanske de va jag som gjorde något fel men det kan de ju inte ha varit?!
Har beställt hem sån dära Washitejp som verkar så populär.... Så nu har jag pimpat min zinkburk i ett första försök.... Tänk va lite tejp kan göra :-)
 Men bilderna verkar inte vilja komma fram, jävla teknik! Jaja fin blev den i alla fall. Ska försöka få till en bild sen!
 

jobbtamjtarhelgen avklarad

T

Jag lever!

Nu va det ju ett tag sen jag bloggade, tänke försöka börja om, notera Försöka! 
Här har vi alla blivit äldre och klokare! Tyra har börjat F1an och blivit en stor skoltjej! Hon trivs som fisken i vattnet men är besviken över att hon inte får några läxor, lär nog låta annars om några år! I och med att Tyra är i skolan så blir det ju ibland kvalitets tid med Bettan, tror att det är nyttigt för damerna att få vara ifrån varandra oxå!
men nu tänker jag inte skriva om allt som har hänt utan vi börjar om från idag! 
Jobbarhelg står framför dörren och jag börjar inte förrän kl 16. Så det blir att stöka på hemma idag,  inomhus, för ute regnar det som vanligt :-( 
Det där äckliga bubbelbadkaret vi har håller på att rengöra sig själv med klorrengöringsmedel! Jag verkligen hatar den där skithärden, köp aldrig ett bubbelbadkar!! Bildebeviset kommer men måste varna känsliga tittare!!! 
Ganska vidrigt va?! :-s
 
Har beställt vintermössor och vinterhandskar till barnen idag, känns skönt när det är gjort. Det enda som fattas är ett par vinterskor till Tyra så är vi rustade för vinter :-)
Nu ska jag ta tag i rengöringen av äckelkaret!
Ha en underbar dag alla

RSS 2.0